Volledig inzicht in je financiële situatie

Om goed inzicht te krijgen van je financiële situatie moet je vaak verschillende bronnen raadplegen. Fync verlost ZZP’ers van het schakelen tussen verschillende systemen. Bij fync krijg je een bank- en spaarrekening in combinatie met een boekhoudpakket.

Scan en herken bonnen en facturen

Met fync kan jij een foto maken van je bonnetje. Deze worden dan direct in je boekhouding verwerkt. Hierdoor heb jij zo min mogelijk omkijken naar je administratie.

Automatische BTW & IB aangifte

Inschatten hoeveel belasting je moet betalen is lastig. Met fync hoef jij je daar niet druk om te maken. Wij rekenen direct uit hoeveel BTW en IB je moet betalen en reserveren dit bedrag op een aparte rekening. Hierdoor kom je aan het einde van het kwartaal niet voor verrassingen te staan.

Image

Facturen opmaken en verzenden

Met fync was het maken van een factuur nog nooit zo eenvoudig. Je facturen voldoen standaard aan de wettelijke vereisten en de door jou gekozen opmaak. En dankzij de koppeling met je bankrekening weet fync ook wanneer een factuur is betaald.

Je persoonlijke business feed

Als ZZP’er heb je het altijd druk. Hierdoor kan jij nog wel eens een handeling vergeten. Met onze feed is dit verleden tijd. In de feed zie je duidelijk welke handelingen jij nog moet verrichten. Zo mis je nooit meer een administratieve handeling!

Eenvoudig je uren bijhouden

Als ZZP’er wordt van je verwacht dat je een urenregistratie bijhoudt. Wij geven jou een handige tool, waarmee je makkelijk en snel je uren kan registreren. Zo krijg je een helder beeld van je gemaakte uren en welke van deze uren kunnen worden gedeclareerd aan de klant.